Ny trailer till Venom

Marvels antihjälte gillar att bitas.

Det har gått över tre månader sedan vi fick den första trailern till Venom, men nu har Sony släppt nytt material. Den här gången får vi se betydligt mer av Venom än vad vi fick i den förra trailern.

Det gick länge rykten om att Spider-Man skulle dyka upp i filmen, då de två karaktärerna är tätt knutna till varandra i serietidningens värld, men det har nu bekräftats att så kommer inte bli fallet. Detta med största sannolikhet beroende på att Sony gått med på att låta Spider-Man vara en del av Marvel Cinematic Universe, och Venom inte ska vara med där.

Även om filmen inte är en direkt adaptering av någon av berättelserna i serietidningarna så sägs den vara baserad på "Lethal Protector" och "Planet of the Symbiotes".

Venom har svensk biopremiär 5 oktober i år, och i huvudrollerna ser vi bland andra Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed och Woody Harrelson.

Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Artikeln har en kommentar:

  1. John
    John29 oktober 2020

    Bra skrivet!

Kommentera den här artikeln