Trailer till Venom

Sony tycker att det börjar bli dags att förbereda oss för Venom.

För två och en halv månad sedan så släppte Sony en teaser för den kommande filmen Venom. Filmen om antihjälten Eddie Brock är ett samarbete mellan Marvel och Sony. Sony äger nämligen filmrättigheterna till en del av Marvels karaktärer, vilket är anledningen till att Marvel även var tvungna att samarbeta med Sony för att få till en film om Spider-Man. Det är också anledningen till att Venom inte kommer att ingå i Marvel Cinematic Universe.

Nu har det hur som helst släppts en längre trailer. Filmen regisseras av Ruben Fleischer och i trailern ser vi Tom Hardy som Eddie Brock, Michelle Williams som Anne Weying och Riz Ahmed i rollen som doktor Carlton Drake för att nämna några. Kan även passa på att nämna att musiken till filmen görs av svenske Ludwig Göransson som senast gjorde musiken till Black Panther.

Filmen har planerad svensk biopremiär 5 oktober i år, så räkna med att vi kommer hinna se mer av Venom innan det är dags att krypa in i biomörkret för att möta våra inre demoner.

Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln