Trailer till tredje säsongen av Westworld

HBO:s dystopiska och våldsamma science fiction-serie Westworld får en tredje säsong — här är trailern.

2016 lanserade HBO serien Westworld, som något kontroversiellt handlar om en nöjespark med människoliknande robotar som besökarna får göra precis vad de vill med — ha sex med dem, mörda dem — eller bara låtsas vara cowboy, som kanske vore att föredra.

Gemene man kanske inte tänker sig att det skulle förekomma hemskheter i en sån park om det hade hänt på riktigt, men serien lägger stor vikt vid att utforska "människans natur" och vilka krafter som släpps loss när det inte finns några regler.

Nu är det dags för den tredje säsongen, där vi får följa nya karaktärer i nya miljöer. En av de största nyheterna är att Aaron Paul (Breaking Bad, Need for Speed) spelar huvudrollen.

Baseras på film

Serien baseras på filmen Westworld från 1973, som är skriven och regisserad av Michael Crichton — författaren bakom bland annat Jurassic Park, Twister och Sphere.

Även om tekniken bakom serien är enormt mycket bättre än vad som fanns tillgängligt för filmen på 70-talet fick man redan då se dem operera på robotar som var identiska med människorna, så ambitionen fanns redan då.

Filmen var även den riktigt våldsam, så det är ingenting nytt som serien drar med sig.

Trailer

HBO har nu publicerat trailern till den tredje säsongen av Westworld på YouTube, som ni kan se här:

Sedan Breaking Bad gillar jag Aaron Paul rejält, och jag tror ärligt talat att den tredje säsongen kan bli riktigt bra — speciellt eftersom det kändes som att den andra säsongen av Westworld till stor del stod och stampade.

Premiär

Den enda information som hittills finns om premiären av den tredje säsongen är att HBO skrivit "2020" under trailern. Den andra säsongen hade premiär i april, så man kan ju iallafall hoppas att vi får se de nya avsnitten från april eller maj 2020.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln