Trailer till Wonder Woman 1984

Äventyret för Wonder Woman fortsätter i uppföljaren till storsuccén — nu kan du se den nya trailern till Wonder Woman 1984.

När filmen om superhjältinnan Wonder Woman kom togs den emot med öppna armar, dels för att det var en fräsch superhjältefilm och dels för att den kommer från den kvinnliga regissören Patty Jenkins — något som definitivt är ovanligt när det kommer till vågen av superhjältefilmer som det senaste decenniet sköljt över Hollywood.

Med Gal Gadot, Chris Pine, Connie Nielsen och Robin Wright i huvudrollerna har filmen spelat in över 800 miljoner dollar, vilket gör att man förstår att de ser till att göra en uppföljare.

Wonder Woman 1984

Den nya filmen har titeln Wonder Woman 1984, och förutom att både Gal Gadot och Chris Pine återvänder i sina respektive roller som Wonder Woman och Steve Trevor ser vi nu även Kristen Wiig i rollen som motståndaren Cheetah.

För regi står fortfarande Patty Jenkins, och musiken skrivs den här gången av ingen mindre än Hans Zimmer.

Trailer

Den nya trailern till den kommande filmen kan ni se här nedanför.

För er som gillade den första filmen tror jag absolut att även Wonder Woman 1984 kommer falla er i smaken.

Premiär

Den svenska premiären av Wonder Woman 1984 är planerad till den 2 oktober 2020, och beroende på hur pass många biografer som kan hållas öppna runt om i världen får vi se om premiären skjuts framåt eller inte.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln