Biljetter till Avatar är nu släppta

Se Avatar i 3D på bio igen — nu släpper Filmstaden biljetterna.

Avatar är den mest intäktsbringande filmen någonsin, och inför premiären av uppföljaren Avatar: The Way of Water går den nu upp på bio en gång till.

Mer om Avatar-filmerna:

För alla som inte har lyckats se den på bio — som missade den eller kanske helt enkelt var för små när det begav sig 2009 — kan det vara svårt att förstå just vad som gjorde äventyret till Pandora så speciellt, men nu finns det alltså en chans att få uppleva äventyret i biograferna igen.

Biljetter släpps idag

Biljetterna släpptes idag och du kan välja mellan vanlig visning, 3D-visning samt IMAX 3D-visning i de biografer som erbjuder IMAX.

Om du går på bio i Stockholm kan du exempelvis se filmen i IMAX 3D på Filmstaden Scandinavia, och övriga biografer visar den i 3D och i traditionell "2D" om så önskas. För bästa upplevelse bör den dock ses i minst 3D, och helst IMAX 3D.

Uppföljaren

För den som är intresserad av att se uppföljaren Avatar: The Way of Water kommer den visas i slutet av december, och biljetterna bör därmed släppas i början av december eller i slutet av november.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln