Trailer till Borat: Subsequent Moviefilm

Komikern Sacha Baron Cohen återvänder som en av sina mest kända karaktärer i uppföljaren till 2006 års succéfilm #media17962# — här är den första trailern.

Karaktären Borat är tillbaka efter sin första påhittade dokumentärfilm #media17962#. Den nya filmen heter Borat Subsequent Moviefilm och har återigen ett manus av Sacha Baron Cohen själv samt har regisserats av Jason Woliner och filmats av fotografen Luke Geissbuhler.

Den fullständiga filmtiteln är Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan, men det kändes lite för långt för att ha som titel, så vi nöjer oss med Borat Subsequent Moviefilm.

Trailer

Trailern till Borat Subsequent Moviefilm kan ni se här:

Huvudrollsinnehavaren Sacha Baron Cohen är verkligen inte rädd för varken att provocera alla han möter, hamna i konflikter eller att skämma ut sig — och han gör det riktigt bra, om man gillar sånt.

Premiär

Borat Subsequent Moviefilm har premiär på streamingtjänsten Amazon Prime Video — även för oss svenskar — den 23 oktober 2020.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln