Längre version av No Way Home på bio

Från och med idag svingar Spindelmännen in på bio igen.

Förra årets största biosuccé, Spider-Man: No Way Home, släpps återigen lös på bio. Det var redan i juni som Sony meddelade att en längre version skulle släppas, och nu är den alltså här.

Tillbaka på bio igen är den här versionen 11 minuter längre än originalversionen, och innehåller både förlängda samt helt nya scener som inte alls var med i originalversionen.

Frågan är om denna återlansering kommer kunna knuffa filmens inkomster till över 2 miljarder dollar då den hittills spelat in 1,9 miljarder dollar världen över. Spider-Man: No Way Home är just nu den sjätte mest inkomstbringande filmen någonsin, och chansen finns att den klättrar ända upp till en fjärdeplats där Star Wars: The Force Awakens just nu ligger med 2,07 miljarder dollar.

Tyvärr verkar den inte gå upp på IMAX, vilket kanske är förståeligt då hypen har lagt sig och det antagligen bara kommer vara de mest inbitna fansen som går och ser filmen igen, för att se vad det bjuds på för nytt.

Filmbladets recension från i vintras kan läsas här, och filmen har alltså svensk nypremiär på bio idag 2 september.

Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln