Nu återförenas Vänner

Återföreningen av världens mest älskade sitcom-karaktärer är ett faktum. Är du redo att få se Vänner-stjärnorna igen?

Ända sedan succéserien Vänner tog slut för snart 20 år sen har det fram och tillbaka talats om en återförening av de uppskattade karaktärerna, och nu verkar det faktiskt till slut bli dags; Friends: The Reunion har nämligen premiär om bara några dagar.

Teaser

HBO Max har släppt en teaser-trailer som, även om den inte visar speciellt mycket, antagligen kan skaka liv i lite nostalgi tack vare musiken. Ni ser teasern här:

Huruvida det här kommer bli bra eller inte är så klart osäkert i nuläget, men de som har varit inblandade verkar riktigt säkra på att det här är just vad fansen har längtat efter.

Visas på HBO Max

Friends: The Reunion har premiär på den amerikanska streamingtjänsten HBO Max den 27 maj 2021. Det är dock inte omöjligt för oss svenskar att se den ändå; om du vill se på HBO Max i Sverige behöver du skaffa en VPN-tjänst så att du kan surfa via USA.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln