Ny trailer till Black Widow

Marvel visar lite mer från kommande Black Widow.

På grund av den pågående pandemin har Disney och Marvel varit tvungna att skjuta upp Black Widow inte bara en gång. Nu har de dock skjutit färdigt, och för att tala om det för världen bjuder de på en ny trailer.

Vi bjuds på mestadels redan visat material, men trailern innehåller även en del nyheter. För att inte tala om att det avslutningsvis meddelas att filmen även kommer att göra tillgänglig på Disney+ redan på releasedagen.

Disney i Sverige hävdar dock fortfarande att filmen kommer att ha premiär 7 juli medan det är 9 juli som gäller i större delen av världen. Om det betyder att filmen har premiär 7 juli på bio i Sverige och 9 juli på Disney+, eller om det blir 7 juli även på Disney+ här, ja det får framtiden utvisa.

Black Widow i dennes solofilm med Scarlett Johansson i huvudrollen har hur som helst premiär vecka 27. Så mycket törs vi lova.


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln