Paramount läggs ner

Paramounts streamingtjänst Paramount+ läggs ner — innehållet samlas istället under SkyShowtime.

Streamingtjänsten SkyShowtime lanserades i Sverige i september med målet att samla innehåll från både Universal, Sky, Dreamworks, Showtime, Nickelodeon, Peacock — och nu Paramount+.

Det innebär att den mindre streamingtjänsten Paramount+ läggs ner och att allt samlas under SkyShowtime-paraplyet istället, likt att Disney+ har samlat både Disney, Fox och Marvel på samma tjänst.

Bra innehåll

Att alla dessa tjänster slås samman leder till att det kommer finnas riktigt bra innehåll på SkyShowtime framöver — eller vad sägs om Halo, skräckserien Yellowjackets eller klassiska Universal-filmer som Gladiator?

Mängder av klassiska filmer samlas alltså på tjänsten, så det kan definitivt vara värt att ta sig en titt — speciellt nu i början då du bara behöver betala halva priset.

Halva priset livet ut

SkyShowtime erbjuder nya kunder 50 % av månadspriset livet ut om de skaffar ett abonnemang innan den 1 november 2022. Läs mer om erbjudandet hos SkyShowtime.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln