Trailer till Possessor

Framtidens lönnmördare infiltrerar hjärnor i science fiction-skräckisen Possessor.

Handling

I Possessor infiltrerar lönnmördare andra hjärnor för att utföra sina mord från andra kroppar än sina egna, vilket även leder till helt andra utmaningar än att bara mörda människor åt sina kunder.

Medverkande

Filmen är regisserad av Brandon Cronenberg, son till David Cronenberg — en av de mest framgångsrika skräckfilmsregissörerna genom tiderna, med klassiker som Flugan och Existenz i bagaget — och det märks på stilen att det här kanske är något utöver det vanliga.

I huvudrollerna ser vi Andrea Riseborough, Sean Bean, Jennifer Jason Leigh och Christopher Abbott. Musiken är skriven av Jim Williams och science fiction-känslan fångas av fotografen Karim Hussain.

Trailer

Den första riktiga trailern till Possessor finns att se här:

Ärligt talat tycker jag det här ser ut att bli en riktigt intressant och spännande film — nu väntar jag bara på ett tillfälle att få se den.

Premiär

Possessor har haft sin premiär i USA och Kanada nu i dagarna, men något premiärdatum för oss svenskar finns fortfarande inte tillgängligt.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln