Se trailern till Super Mario Bros Movie

Den första trailern till Super Mario Bros. Filmen har kommit — och den ser bra ut!

När jag fick reda på att det var animeringsstudion Illumination som skulle få göra Nintendos nya Super Mario-film Super Mario Bros. Filmen kände jag mig lugn. De har definitivt visat vad de kan genom flera riktigt bra animerade filmer den senaste tiden, bland annat Minioner och Husdjurs hemliga liv.

Jag har dock blivit nyfiken på hur filmen skulle se ut, speciellt eftersom vi inte har fått se några bilder från den — förrän nu; nu har vi både en teaser-trailer och en poster!

Trailer

Här kan ni se den första teaser-trailern till Super Mario Bros. Filmen:

Jag måste säga att det ser fantastiskt bra ut, och Jack Black passar riktigt bra som Marios ärkeskurk Bowser. Något som har väckt ganska stor uppståndelse är det faktum att Chris Pratt gör rösten som huvudkaraktären Mario, som ju ska vara en italiensk rörmokare.

Nu pratar Mario lite grann i trailern och när man väl vant sig kommer det säkert fungera bra. Både jag och mina barn ser fram emot den här filmen enormt och relativt snart är det dags att se den i biograferna!

Premiär

Super Mario Bros. Filmen har svensk biopremiär den 24 mars 2023.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln