Se Tenet på Filmstaden idag

Även Sveriges största biografkedja Filmstaden har smygpremiär av storfilmen Tenet — med start redan idag.

På onsdag nästa vecka, den 26 augusti 2020, är det dags för den senaste filmen från Christopher Nolan att ha premiär. Vi skrev häromdagen att filmen får en smygpremiär på biografen Capitol i Stockholm, men nu står det alltså klart att Tenet kommer att börja visas tidigare även på Filmstadens biografer — vilket ger hela Sverige chansen att se filmen tidigare.

Ny trailer

För två timmar sedan släpptes en ny och sista trailer för filmen, där vi får se mängder av nya scener jämfört med tidigare trailers. Ingenting är dock för avslöjande rörande filmens handling, utan visar snarare upp vilket påkostat spektakel Nolan ställt till med.

I trailern, som ni kan se här nedanför, hörs dessutom den nya Travis Scott-låten med titeln The Plan, som han skrivit tillsammans med filmens kompositör, svenska Ludwig Göransson.

Ärligt talat känns det inte som att man verkar kunna få den här filmen "spoilad" — även recensenter som redan sett den och skrivit recensioner säger att de behöver se den igen.

Premiär nästa vecka

För oss som inte kommer att se den under smygpremiären har Tenet premiär på onsdag nästa vecka.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln