Ny trailer till Tenet

Vi närmar oss premiären för en av sommarens mest efterlängtade filmer, som nu har fått en ny trailer. Här är den andra förhandstitten på science fiction-thrillern Tenet.

Redan för tio år sedan började Christopher Nolan leka med tid och rum i heist-filmen Inception, där olika lager av verkligheten påverkade varandras fysiska lagar samtidigt som tiden gick olika snabbt beroende på vilket lager du befann dig i.

Nu är det dags igen, för i Tenet kan tiden backas i stort sett när som helst, förutsatt att du använder ett objekt som har de egenskaperna. Hur eller varför detta sker är fortfarande oklart, så även om många händelser visas i trailern är det just nu omöjligt att förstå hur allt hänger ihop.

Trailer 2

Den senaste trailern från Warner Bros släpptes i natt svensk tid, och finns att se här nedanför:

Filmen verkar vara både unik, välgjord och påkostad — samt inte minst ha en riktigt bra uppsättning skådespelare med bland annat John David Washington, Kenneth Branagh, Elizabeth Debicki och Robert Pattinson i huvudrollerna.

Trailer 1

Om du inte har sett den första än — eller helt enkelt vill se den igen — finns även den att se;

Premiär i juli

Tenet har fortfarande sitt premiärdatum i Sverige satt till den 17 juli 2020. Huruvida det kommer gå att börja visa filmen det datumet hänger helt på utvecklingen i samhället och huruvida biograferna öppnar upp i tid eller inte.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln