Trailer till The Empty Man

Se den första trailern till kommande skräckfilmen The Empty Man här!

Övernaturliga krafter kommer tillbaka och dödar dig om du gör just det du inte får göra — och givetvis är det några ungdomar som får för sig att trotsa. Vad tror vi händer med dem?

Världen får snart ytterligare en skräckfilm om samma sak som vanligt — eller kan The Empty Man ge genren något nytt?

Medverkande

I filmens huvudroller ser vi James Badge Dale, Joel Courtney och Stephen Root. Den amerikanska filmskaparen David Prior har skrivit manus och regisserat filmen, som har musik komponerad av Christopher Young samt är filmad av Anastas N. Michos.

Trailer

Nu har Disney-ägda 20th Century Studios lagt upp den första trailern till skräckfilmen:

Nej, jag tycker inte att det här verkar jättebra. Det ser mest ut som att filmskaparna har tagit enstaka saker de gillar med andra skräckfilmer, och sedan försökt blanda ihop dem till egen film — med ett resultat som inte ser så lovande ut.

Premiär

The Empty Man kommer att börja visas under november eller december, men ännu är det inte känt om den går upp på bio eller Disneys streamingtjänst Disney+. Även om den kanske inte verkar så bra vore den absolut sevärd om den går att se på en streamingtjänst, istället för att behöva gå på bio.

I väntan på nästa års Candyman kanske det här är det bästa vi skräckfans har att se på just nu?


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln