Officiell trailer till The Last of Us

Äntligen får vi se lite mer från den kommande zombieserien The Last of Us.

Handling

The Last of Us baseras på ett spel med samma namn och utspelar sig i framtiden, där världen har förfallit efter att befolkningen har tagits över av en sjukdom som gör dem till zombies — men inte vilka zombies som helst, utan blinda sådana som inte jagar med synen utan istället med hörseln. Det gäller alltså att vara tyst...

Medverkande

Serien är skapad av Neil Druckmann, som faktiskt skrev manuset till TV-spelet som serien baseras på. Vid sin sida har han Craig Mazin, som senast gjorde HBO-serien Chernobyl — och som då definitivt satte även sitt namn på kartan.

I seriens huvudroller ser vi Pedro Pascal (The Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones) och Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate). Andra skådespelare som dyker upp är bland annat Murray Bartlett från The White Lotus och Nick Offerman från Devs.

Trailer

Se den officiella trailern för The Last of Us här:

Serien är en av HBO:s mest påkostade, så det ska bli riktigt spännande att se vad de hittar på. Det vi fått se hittills verkar riktigt lovande; speciellt de zombies man fått se har precis rätt utseende och känns lika äckliga som de gör i spelen.

Premiär

The Last of Us har premiär på streamingtjänsten HBO Max den 15 januari 2023. När serien har premiär nästa år är det 10 år efter att det första av de två spelen som serien baseras på släpptes 2013.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln