Trailer till News of the World

Tom Hanks gör sin första västernfilm.

Det görs fortfarande film, och det släpps fortfarande relativt stora filmer på bio. Redan i år är det tänkt att News of the World ska ha premiär. Åtminstone i USA.

Tom Hanks spelar Captain Jefferson Kyle Kidd, en kringresande nyhetsuppläsare. På en av sina resor hittar han den unga flickan Johanna (Helena Zengel) som vuxit upp hos Kiowastammen. Han bestämmer sig för att se till att hon återförenas med sina släktingar, något som verkar vara lättare sagt än gjort.

Biopremiär

News of the World ska som sagt ha premiär i USA redan i år, närmare bestämt på juldagen 25 december. Sverige behöver faktiskt inte vänta jättemycket längre; i dagsläget är premiären hos oss planerad till 6 januari 2021.

Trailer

Det släpptes visserligen tv-reklam redan härom veckan, men den fösta fullängdstrailern släpptes idag, och den hittar ni här nedan.


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln