Veckans tips: Citadel

Spännande spionserie tar oss runt globen när världen ska räddas från elakt syndikat.

För åtta år sedan raserades den oberoende agentbyrån Citadel inifrån. Bakom fallet låg Manticore, ett mäktigt syndikat som manipulerar hela världen från det dolda. Två av Citadels bästa agenter, Mason Kane och Nadia Sinh, fick sina minnen raderade när de med en hårsmån lyckades fly med liven i behåll.

En dag söks Mason upp av före detta kollegan Bernard från Citadel som behöver hans hjälp att hindra Manticores planer på en ny världsordning. Mason söker upp sin gamla partner Nadia och tillsammans ger de sig ut i världen med uppdraget att stoppa Manticore.

Serien lanseras hårt med att bröderna Joe och Anthony Russo producerar, och i huvudrollerna som Mason och Nadia ser vi Richard Madden och Priyanka Chopra Jonas. Kollegan Bernard som behöver hjälp spelas av Stanley Tucci och i andra biroller ser vi Moira Kelly, Ashleigh Cummings och Roland Møller.

Citadel har premiär imorgon, 28 april, på Amazon Prime Video.

Trailer


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln