Veckans tips: Echo

Skurk blir antihjälte i vad som kan vara en av Marvels blodigaste alster på ett bra tag.

I Marvelserien Hawkeye som kom för drygt två år sedan introducerades vi till skurken Maya Lopez, även känd som Echo. Nu förvandlas hon till en antihjälte och har fått en egen, självtitulerad, serie.

Maya har sedan barnsben varit Kingpins skyddsling och han har tränat henne i att slåss och ser henne som en dotter. Men när den döva kampsportstjejen får reda på en mörk hemlighet ändras allt. Jagad av Kingpin beger hon sig hem till sin riktiga familj som hon inte träffat på många år, och måste där konfrontera sin familj och dess historia.

I tielrollen som Maya återser vi Alaqua Cox och Wilson Fisk (Kingpin) spelas återigen av Vincent D'Onofrio. I nya roller ser vi bland andra Graham Greene som Skully, Zahn McClarnon som William Lopez, Devery Jacobs som Bonnie och Chaske Spencer som Henry 'Black Crow' Lopez. Mycket talar också för att vi får återse Charlie Cox som Matt Murdock, Daredevil.

Echo är fem avsnitt långt och alla avsnitt släpps samtidigt på Disney+ imorgon, onsdagen den 10 januari.

Trailer


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln