Veckans tips: One Piece

asd

Den japanska animen One Piece: Wan pîsu - baserad på en manga med samma namn - hade premiär redan 1999 och har över 1000 avsnitt samt flertalet filmer bakom sig, och håller fortfarande på att sändas. Nu har det blivit dags för en liveactionversion av den japanska långköraren.

Serien kretsar kring Monkey D. Luffy som drömmer om att hitta den mytomspunna skatten One Piece för att därmed kunna deklarera sig själv sjörövarkung. Det är självklart ingen lätt resa, och ingen han kan göra på egen hand. Så först måste han hitta en besättning för att hjälpa honom på resan, och han måste avvärja alla andras försök att hitta skatten före honom. Att Luffy har den udda förmågan att få sin kropp att bete sig som gummi kan säkert också vara till hjälp på vägen.

Huvudrollen som Luffy spelas av Iñaki Godoy och i hans besättning syns Mackenyu som Roronoa Zoro, Emily Rudd som Nami, Jacob Romero som Usopp och Taz Skylar spelar Sanji.

Alla första säsongens åtta avsnitt av One Piece släpps på Netflix imorgon, 31 augusti.

Trailer


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln