Veckans tips: Star Wars: Tales of the Empire

Fira Star Wars-dagen med en ny Star Wars-serie!

2022 kom Star Wars: Tales of the Jedi, och nu är det dags för "andra sidan" att få sin beskärda del av episodiskt berättande.

I Star Wars: Tales of the Empire får vi följa en ung Morgan Elsbeth samt den före detta jedin Barriss Offee. Efter att ha förlorat allt söker sig den unga Morgan till imperiet för sin chans till hämnd, medan en vilsen Barriss gör vad hon kan för att överleva i en galax i snabb och fasansfull förändring.

Serien är skapad av Dave Filoni och Diana Lee Inosanto samt Meredith Salenger återvänder för att göra rösterna till Morgan och Barriss. Andra bekanta röster ni kan höra tillhör bland andra Lars Mikkelsen som Thrawn, Matthew Wood som General Grievous och Jason Isaacs som Grand Inquisitor.

Star Wars: Tales of the Empire är sex avsnitt långt och alla avsnitt släpps på Disney+ imorgon, lördagen den 4 maj. May the fourth be with you!

Trailer


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln