Veckans tips: The Marvels

Marvels senaste MCU-film, med två Marvel, går nu att streama.

I The Marvels återvänder Carol Danvers, Captain Marvel, för att konfrontera ett nytt hot mot universum. Men hon står inte ensam. Tillsammans med Monica Rambeau, dotter till hennes gamla vän Maria Rambeau, och Kamala Khan, en tonåring med superkrafter från Jersey City, bildar hon en ostoppbar trio.

Med kosmiska krafter och starka band av vänskap måste de tre hjältinnorna bekämpa en fiende som hotar allt de älskar. De reser genom rymden och ställs inför utmaningar som testar både deras individuella krafter och deras förmåga att samarbeta.

Brie Larson är tillbaka som Carol Danvers, den mäktiga Captain Marvel, och Teyonah Parris tar sig åter an rollen som Monica Rambeau, S.A.B.E.R-astronaut. Iman Vellani gör sin MCU-debut i det större formatet som Kamala Khan, den entusiastiska Ms. Marvel, som hon tidigare gestaltade i sin självtitulerade serie. Vi ser även Samuel L. Jackson reprisera sin roll som den mystiske Nick Fury. Zawe Ashton spelar filmens antagonist, Dar-Benn.

Filmen fick enligt mig oförtjänt dålig kritik när den gick upp på bio, vilket säkert gjorde att många lät bli att se den. Den är i mitt tycke både rolig och charmig samtidigt som den blandar in en dos action, och jag hoppas att den hittar en bredare publik nu när den går att streama.

The Marvels går att streama på Disney+ från och med idag, 7 februari.

Trailer


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln