Vinn Black Panther: Wakanda Forever på Blu-ray 4K

Vi lottar ut Black Panther: Wakanda Forever på Blu-ray 4K UHD!

Efter flera lyckade utlottningar här på Filmbladet är det nu dags för ännu en — den här gången lottar vi ut Black Panther: Wakanda Forever på Blu-ray 4K Ultra HD.

Tävlingen är avslutad! Grattis till Michael som får ett exemplar av Black Panther: Wakanda Forever på Blu-ray 4K hem i brevlådan.

Utlottning av Blu-ray 4K

Filmen som lottas ut är ett exemplar Black Panther: Wakanda Forever på Blu-ray 4K som släpps i Sverige den 20 februari. I fodralet finns både en vanlig Blu-ray-skiva och en 4K Ultra HD-skiva, så du kan spela upp filmen i både en vanlig spelare och en UHD-spelare.

Utlottningen är öppen till midnatt på måndag 13 februari.

Så är du med i utlottningen

Om du vill vara med i utlottningen av filmen behöver du bara svara på frågorna här nedanför. För att skicka in dina svar behöver du vara medlem, och det är så klart helt gratis att registrera sig!


Frågor att besvara

Tävlingen är avslutad.

1. Vad heter den svenska kompositören som gjort musiken till Wakanda, och vann en Oscar när han gjorde musiken till första filmen?

Tävlingen är avslutad.

2. Vilket år gick Chadwick Boseman som ursprungligen spelade Black Panther bort?

Tävlingen är avslutad.

3. Vad heter den ovanliga metall som bidragit till Wakandas avancerade teknologi?

Tävlingen är avslutad.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln