Premiären av A Quiet Place Part 2 skjuts fram

Fans som sett fram emot uppföljaren till A Quiet Place Part II får vänta lite till — premiären ställs in på grund av spridningen av coronaviruset.

Den 20 mars 2020 var det egentligen dags för A Quiet Place Part II, men idag tog filmstudion beslutet att ställa in premiären och att vänta en obestämd tid innan de börjar visa filmen.

Det hela motiveras med att det är opassande med en filmpremiär samtidigt som hela världen är orolig för spridningen av viruset COVID-19 — även känt som coronaviruset — och eftersom större sammankomster har börjat förbjudas i flera länder är det förståeligt.

Biljetter ersätts

Den svenska biografkedjan Filmstaden har under dagen kontaktat alla kunder som köpt biljetter till filmen för att meddela att de ställs in. Kunder som köpt biljetter får erbjudandet att lösa in biljetterna mot ersättningsbiljetter, och får då två ersättningsbiljetter per köpt biljett.

Inget nytt datum

Filmstudion vet så klart ännu inte när det åter kommer bli aktuellt med en premiär av A Quiet Place Part II, så vi får helt enkelt vänta och se hur situationen med coronaviruset utvecklas världen över.

Skulle spridningen avta framöver och länder lätta på restriktioner kan vi nog få se ett premiärdatum framåt sommaren, men det är så klart bara gissningar från min sida.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln