Trailer till A Quiet Place 2

Äntligen har det kommit en riktig trailer till kommande monsterthrillern A Quiet Place Part II.

Så börjar det sakta men säkert bli dags för uppföljaren till monsterfilmen A Quiet Place, där det äkta paret Emily Blunt och John Krasinski spelade föräldrar i en barnfamilj som lever i en postapokalyptisk värld, full av blinda mördarmaskiner med superhörsel.

I mitten av december skrev jag om teaser-trailern, som bara visade några få sekunder av filmen, men i slutet av teasern meddelades att vi skulle få en riktig trailer på nyårsdagen — som råkar vara just idag!

Trailer

Filmbolaget Paramount har nu lagt upp trailern på sin YouTube-kanal, och ni kan som vanligt se den direkt i artikeln här nedanför:

Den nya trailern visar så klart betydligt mer än den första teasern, men håller sig ändå på en bra nivå. Den som inte har sett den första filmen och inte vill få varken den första filmens händelser eller monstrena "spoilade" bör inte ta en titt på den här filmen.

Nytt sedan sist är att även Cillian Murphy står på rollistan, samt att de nu ger sig iväg från huset där de bodde i den första filmen.

Premiär

I Sverige börjar A Quiet Place Part II visas den 20 mars 2020, så det är bara lite drygt 2 och en halv månad kvar innan vi (förhoppningsvis) får njuta av den.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln