Premiär för Bad Boys for Life idag

17 år har gått sedan vi senast fick se Will Smith och Martin Lawrence som de kontroversiella poliserna Mike och Marcus — men nu är det dags igen i och med uppföljaren Bad Boys for Life.

Med Bad Boys visade den amerikanska musikvideoregissören Michael Bay i mitten av 90-talet att han kunde göra Hollywoodfilmer, och när det sedan var dags för uppföljaren Bad Boys 2 åtta år senare var han själv den som satt bakom rodret.

Den här gången har han dock lämnat över regissörstolen till den belgiska regissörduon Bilall Fallah och Adil El Arbi, som tillsammans nått internationell framgång med filmerna Patser och Black.

Medverkande

Både Will Smith och Martin Lawrence återvänder i sina roller, och utöver dem ser vi Alexander Ludwig (Midway) och artisten tillika skådespelaren Vanessa Hudgens (Second Act).

Musiken till filmen är skriven av den framgångsrika actionkompositören Lorne Balfe, som bland annat skrivit filmmusiken till Terminator: Genisys, 6 Underground och Gemini Man.

Trailers och klipp

Sony har släppt två trailers och ett klipp från filmen, som ni kan se här nedanför.

Trailer 1

Trailer 2

Klippet "Good Men"

Biopremiär idag

Bad Boys for Life börjar visas på biografer i Sverige idag, fredag den 17 januari 2020.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln