Biljetterna till Avengers: Endgame har släppts

Dags att spendera veckopengen på nästa film i Marvel Cinematic Universe.

Ett av årets absolut största filmsläpp närmar sig. Om exakt tre veckor har Avengers: Endgame biopremiär i Sverige (två dagar före USA) och nu har Filmstaden äntligen släppt biljetterna.

Filmens handling är fortfarande i stora drag höljd i dunkel, men tanken är väl att våra hjältar ska försöka hämnas på Thanos och/eller kanske till och med få hans galaktiska massmord ogjort? Vi vet ju redan att det kommer filmer efter denna med karaktärer som dog i Avengers: Infinity War, vilket kan tyckas vara en spoiler. Men vi får se!

Än så länge verkar det bara vara medlemmar hos Filmstaden som kan köpa biljetter, men läser du det här så går du säkert på bio ofta och är antagligen redan medlem. Har du då dessutom tänkt se filmen på premiärdagen i någon av de större salongerna så är det dags att agera. Biljetterna köps nämligen upp i ganska rask takt.

Av någon anledning har Filmstaden inte i förväg meddelat att biljetterna skulle släppas idag, så det kom som en överraskning. Inte heller har de (när detta skrivs) ännu gått ut med exempelvis ett e-mejl till sina medlemmar om att biljetterna faktiskt har släppts. Med tanke på vilket stort filmsläpp det här är kan det tyckas märkligt att informationen kring biljettsläppet varit så knapphändig. För att inte säga obefintlig. Det är möjligt att det finns någon anledning till det, som till exempel att Filmstaden inte vill att servrarna ska krascha (vilket har hänt vid andra biljettsläpp tidigare) av anstormningen, men jag tycker ändå att det var rätt dåligt agerat mot fansen. Nåja.

Oavsett vilket så är nu biljetterna som sagt släppta och finns att köpa från och med idag. Avengers: Endgame har premiär onsdag 24 april.


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln