Trailer till Birds of Prey

Margot Robbie får återigen spela Harley Quinn i kommande Birds of Prey — här är första trailern till nästa stora DC-film.

DC slutar inte pumpa ut filmer trots många motgångar.

Handling

I filmen fortsätter karaktären Harley Quinns (Robbie) äventyr efter Suicide Squad, där hon slår sig ihop med Black Canary (Smollett) och Huntress (Winstead) för att stoppa en ondskefull fiende — Black Mask (McGregor).

Medverkande

Utöver Margot Robbie i huvudrollen som Harley Quinn ser vi även Mary Elizabeth Winstead som Huntress, Jurnee Smollett som Black Canary och Ewan McGregor i rollen som Black Mask.

Birds of Prey regisseras av Cathy Yan, har manus skrivet av Christina Hodson med musik från Daniel Pemberton och Matthew Libatique bakom kameran.

Trailer

Trailern till Birds of Prey kan ni se här nedanför:

Jag är inte direkt imponerad av trailern, men hoppas ändå på att DC får ihop en underhållande film. Mycket handlar nog om att lägga nivån rätt, och där känns det faktiskt helt fel — en riktig soppa ser det ut som.

DC har som sagt stött på en del motgångar de senaste åren, både med Justice League, Batman v Superman: Dawn of Justice och inte minst Suicide Squad, så nog vore det kul om de fick en break från nederlag.

Som tur är verkar bioaktuella thrillern Joker, med Joaquin Phoenix i huvudrollen, vara en riktigt bra film! Synd bara att den här artikeln inte handlar om den...

Biopremiär

Birds of Prey har svensk biopremiär den 7 februari 2020.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln