Teaser till Black Widow

Marvel tar ny sats med en tillbakablick på en av sina mest populära hjältar.

Trots Natashas öde i Avengers: Endgame så kommer nu (till slut) hennes egen film. Det är av förklarliga skäl ingen uppföljare till Avengers: Endgame vi får, utan istället utspelar den sig mellan Captain America: Civil War och Avengers: Infinity War.

Inte mycket är känt om själva storyn i filmen, men självklart ser vi Scarlett Johansson på flykt i titelrollen som Black Widow när hon tvingas konfrontera sitt förflutna.

Förutom Scarlett ser vi i övriga roller bland andra Florence Pugh som Yelena Belova, Rachel Weisz som Melina Vostokoff samt David Harbour som Red Guardian, och för regin står Cate Shortland.

Nu har Marvel släppt en första teaser för filmen, även om jag inte vet varför de envisas med att kalla det för en teaser då den är lika lång som en vanlig trailer. Hur som helst, huvudsaken är att den finns att beskåda och den finns att beskåda nu!

Filmen har beräknad premiär i USA 1 maj 2020, vilken gissningsvis ger att den går upp på bio i Sverige 29 april.


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln