Disney skjuter upp premiärer

Efter att A Quiet Place Part II ställs in meddelar nu Disney att även de ställer in flera premiärer på grund av coronaviruset.

I spåren av coronaviruset ställs nu fler och fler publika evenemang in. Här i Sverige har regeringen försökt få folk att stanna hemma genom att slopa karensdagen, och dessutom begränsar de folksamlingar på över 500 personer. Detta innefattar alltså även vissa biosalonger i Sverige.

Vi skrev igår om att premiären av A Quiet Place Part 2 ställs in samt att Filmstaden erbjuder ersättningsbiljetter till de som köpt biljetter i förväg, och nu är det alltså Disneys tur.

Inställda premiärer

De filmer som Disney nu ställer in premiärerna för är Mulan, The New Mutants och Antlers, som alla tre är filmer som många sett fram emot.

Disney stänger dessutom alla sina Disney-parker runt om i världen, vilket får en att inse hur allvarlig situationen med coronaviruset har blivit.

När Disneyfilmerna ovan har premiär går inte att sia om just nu, men vi hoppas på premiärdatum framåt sommaren.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln