Trailer till Doctor Sleep

Uppföljaren till världens mest kända skräckfilm, The Shining, är snart här — ta en första titt på trailern till kommande Stephen King's Doctor Sleep.

Handling

I Stephen King's Doctor Sleep får vi följa Danny Torrance (McGregor) — som är pojken i The Shining — i vuxen ålder, när han börjar råka ut för mystiska saker och blir måltavla för en grupp halvdöda som kallas för "True Knot", varav en är Rose the Hat (Ferguson). Sakta börjar de ta över hans liv i jakt på den kraft han besitter - "the shining".

Medverkande

Huvudrollerna spelas av Ewan McGregor och svenska Rebecca Ferguson, som historiskt sett inte haft några läskiga roller — men som för den delen verkar trovärdig i trailern.

Filmen regisseras av Mike Flanagan, som nyligen har fått stor uppmärksamhet efter att ha gjort thrillerserien The Haunting of Hill House åt Netflix. Filmfotografen är samma som Flanagan arbetat med i alla sina senaste filmer — som Geralds lek och Before I Wake — nämligen Michael Fimognari.

Trailer

En trailer till Stephen King's Doctor Sleep kan ni se här nedanför:

Utifrån trailern ser filmen riktigt stämningsfull ut, och jag hoppas att den vågar vara äcklig på riktigt. Lysande ögon är inte det läskigaste jag sett, men om de bygger upp det på rätt sätt kan det bli riktigt bra.

Svensk biopremiär

Stephen King's Doctor Sleep börjar visas på svenska biografer den 8 november 2019.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln