Första fulltrailern för Ready Player One

Efter teasern som släpptes i samband med Comic Con i somras så kommer nu den första riktiga trailern.

Ingen mindre än Steven Spielberg står för regin när Ernest Clines bok ska bli film. Året är 2045 och det mänskligheten mest verkar ägna sig år är att förstöra jorden och spela Oasis. Eller leva Oasis. Det är ett virtuellt spel där du kan göra i princip vad som helst.

När Oasis ofantligt rika grundare dör så avslöjar han i en video att han gömt en ledtråd nånstans inne i spelet, och den som hittar ledtråden vinner hela hans förmögenhet och full kontroll av Oasis. Många vill hitta ledtråden så det det blir snart en jakt på liv och död.

Trailer

I huvudrollen som Wade Watts ser vi Tye Sheridan som än så länge kanske är mest känd som Cyclops i X-Men: Apocalypse. I andra roller ser vi bland andra Olivia Cooke, Mark Rylance, Hannah John-Kamen, Simon Pegg och Ben Mendelsohn.

Ready Player One börjar spela på bio den 30 mars och den med 80- och 90-talsreferenser proppfyllda trailern ser ni precis här nedanför.

Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln