Trailer till sista säsongen av Game of Thrones

Vi börjar närma oss slutet på sagan.

Med lite drygt en månad kvar till premiären av den åttonde och sista säsongen av omåttligt populära Game of Thrones så har vi nu till slut fått en ordentlig trailer. Vi har tidigare endast fått en kortare teaser.

Allt ser som vanligt hur fett ut som helst, och det faktum att de spenderade hela 55 dagar(!) åt att spela in en scen med ett stort slag får det att vattnas i munnen. Som jämförelse tog seriens enorma "Battle of the Bastards" bara 25 dagar att spela in.

Den 14 april har den sex avsnitt långa säsongen premiär i USA, även om vi i Sverige brukar få vänta en extra dag. David Benioff och D.B. Weiss har skrivit fyra av de sex avsnitten, och har dessutom tagit på sig äran att regissera det allra sista avsnittet.

Spänningen stiger och hypen växer. För min del hade serien gärna kunnat få ha premiär redan idag, men tills vidare får vi nöja oss med att kolla på trailern några gånger till.


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln