Ny trailer till Glass

Sista filmen i trilogin av M. Night Shyamalan har snart premiär.

M. Night Shyamalan har kommit tillbaka till rampljuset i och med thrillern Split, som visade sig vara mer än bara den fristående monsterfilm som den marknadsfördes som, när det i slutet visade sig att den utspelade sig i samma "universum" som Unbreakable.

Shyamalan meddelade då att tanken från början var att göra en övernaturlig trilogi, och efter snart två år är det nu dags för den tredje och sista filmen — Glass.

Trailer 2 till Glass

Universal Studios har nu publicerat den andra trailern för filmen på YouTube, som ni kan se nedan:

Efter att ha sett trailern är jag inte helt övertygad om att det kommer vara en bra film, men vem vet? Det skulle inte vara första gången en trailer inte gör filmen rättvisa. Shyamalan har dock minst sagt haft lite motvind de senaste åren, så jag håller inte andan!

I huvudrollerna ser vi Bruce Willis som David Dunn, Samuel L. Jackson som Mr Glass, James McAvoy som The Beast och Anya Taylor-Joy som Casey Cooke.

Premiär

Glass har svensk biopremiär den 18 januari 2019.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln