Teaser för I Think We're Alone Now

Postapokalypsen är ett faktum och ingenting kunde passa Peter Dinklage bättre — tills det dyker upp ännu en människa.

Reed Morano gjorde ett namn för sig när hon regisserade de första avsnitten av succéserien The Handmaid's Tale, som handlar om en dystopisk framtid där de flesta kvinnor inte längre är fertila, och de få som är det utnyttjas som slavar.

Jag själv uppmärksammade henne när hon var fotograf på HBO-serien Looking, en gay-serie som utspelar sig i San Francisco. Både foto, manus och skådespelare är av absoluta toppklass. Efter första säsongen hoppade hon dock av för att göra sin första egna film som regissör — Meadowland — och nu är det dags igen.

I Think We're Alone Now

I filmen verkar världen ha gått under, och för Peter Dinklage karaktär Del är det perfekt. Han avskyr människor och vill helst vara för sig själv. Till hans stora förskräckelse visar det sig dock att även Grace (Elle Fanning) överlevde apokalypsen...

Det låter inte riktigt som den vanliga typen av överlevnadsfilmer, och även om det låter skruvat är den inte klassad som en komedi. Vi får se hur tonen är i den slutgiltiga trailern, men det verkar både mörkt och dramatiskt i teasern.

I övriga roller ser vi Charlotte Gainsbourg (21 gram, Melancholia) och Paul Giamatti (En Godnattsaga Av M. Night Shyamalan, Illusionisten).

Trailer

Studion Momentum Pictures har nu lagt upp teaser-trailern på sin YouTube-kanal, som ni kan se här nedanför:

Premiär

Än så länge är det inte fastställt när I Think We're Alone Now dyker upp på bio i Sverige, men i USA går den upp på duken den 21 september 2018 — förhoppningsvis får vi se den under hösten.

Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln