Trailer till nya "Jack Ryan"-serien

Trailer till nya Jack Ryan -serien

Amazon gör serie av Tom Clancys populära karaktär.

Efter fem filmer - The Hunt for Red October, Patriot Games, Clear and Present Danger, The Sum of All Fears och Jack Ryan: Shadow Recruit - så har det nu blivit dags för en serie om Jack Ryan. Amazon storsatsar verkligen på serien och har redan beställt en andra säsong innan ens första säsongen har haft premiär.

Trots bara fem filmer om Ryan så har redan fyra skådespelare gestaltat honom, och nu är det dags för ännu en ny. John Krasinski blir den femte som nu får ikläda sig rollen som CIA-analytikern som i serien kastas in i hetluften när han upptäcker ett mönster i terroristers kommunikationer och skickas ut i fält.

Serien bygger till skillnad mot filmerna inte på någon av Tom Clancys böcker. Istället har man slängt in böckernas karaktärer i en berättelse baserad på det aktuella världsläget.

Tom Clancy's Jack Ryan har premiär på Amazon Prime Video den 31 augusti i år.

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln

    Aktuellt på bio

    Nu kan du se Tenet på bio!

    Läs mer

    Senaste posters