John Cena klar för Fast Furious 9

I kommande Fast & Furious 9 ersätts Dwayne Johnson med en annan professionell wrestlare.

Dwayne Johnson har på senare tid blivit ett av Hollywoods allra största namn, med succéer som Vaiana, Skyscraper, dunderfloppen Rampage: Big Meets Bigger samt Fast & Furious 8 — men efter den senaste filmen i biljaktsagan är det inte längre läge för hans karaktär att återvända i nästa upplaga.

Filmproducenterna verkar dock ha känt att de fortfarande behöver en wrestlare i de kommande filmerna, så nu verkar valet ha fallit på John Cena — som också är före detta professionell wrestlare och har en lite större kropp än genomsnittet — som nyligen spelat soldat i Transformers-rebooten Bumblebee och en stressad tonårspappa i Blockers.

Ärligt talat tycker jag personligen att valet är konstigt och lite trångsynt; visst att Dwayne Johnson är en wrestlare, men hans framgångar ligger i att han faktiskt gör ganska bra ifrån sig och naturligt passar i de roller han fått. John Cena å andra sidan är en av de sämsta skådespelare jag sett på senare tid; han är usel i båda filmerna jag nämnde ovan.

Jag tror absolut inte — som ni märker — på den här idén, men tiden får helt enkelt utvisa om jag har rätt eller inte.

Dwayne Johnson rattar förresten vidare även han, men i den kommande spinoff-filmen Fast & Furious: Hobbs & Shaw istället för Fast & Furious 9.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln