Biljetterna släppta till Joker

Nu är det fritt fram att boka biljetter till DC-thrillern Joker på Filmstadens biografer.

När Heath Ledger gjorde sin tolkning av karaktären Jokern i The Dark Knight var de flesta överens om att det var den bästa gestaltningen av honom någonsin. Därefter gjordes ett halvlyckat försök av Jared Leto i Suicide Squad, som bortsett från just karaktären Jokern var en riktig flopp.

Nu är det dock dags för den ledsna clownen att bli bioaktuell igen, och den här gången är det Joaquin Phoenix som gestaltar honom i vad som verkar vara en riktigt bra thriller — Joker. Just Phoenix är ju en av de bättre skådespelarna i Hollywood, så det känns riktigt kul att han tagit sig an den här rollen; bara det är en kvalitetsstämpel.

Regissör och manusförfattare är Todd Phillips, som tidigare gjort sig ett namn med exempelvis War Dogs och Baksmällan.

Biljetter till premiären

Den svenska biografkedjan Filmstaden — tidigare känd som SF Bio — meddelar nu att biljetterna till premiären går att boka på deras hemsida. Den svenska biopremiären av Joker är satt till den 4 oktober 2019.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln