Ny trailer till Joker

Efter att ha fått stående ovationer vid veckans visning på Venedigs filmfestival är det svårt att inte vara taggad på Joker — här är den sista trailern.

Medverkande

Joaquin Phoenix spelar huvudrollen som Joker, och i biroller ser vi bland annat Zazie Beetz (Deadpool 2), Robert De Niro och Brett Cullen som Thomas Wayne — alltså Batmans pappa.

I regissörstolen sitter Todd Phillips, som tidigare regisserat bland annat Baksmällan-filmerna och War Dogs. Phillips har skrivit manuset tillsammans med Scott Silver (The Fighter). Musiken är skriven av Hildur Guðnadóttir, som tagit över jobbet att skriva hemsk filmmusik efter att hennes kollega Jóhann Jóhannsson avled, och filmfotograf är Lawrence Sher.

Trailer

Den slutgiltiga trailern till Joker finns att se här nedanför:

Även om jag personligen känner att det är lite för tidigt att ta sig an Jokern ännu en gång; det var 2008 Heath Ledger gjorde sin tolkning och därefter kom den genomusla Suicide Squad med Jared Leto 2016 — och nu är det alltså dags igen.

Det är egentligen för tidigt, som sagt, men om de har en riktigt bra film i den här kan det vara värt det. Att publiken på Venedigs filmfestival verkar nöjda gör att jag ser fram emot den här filmen mer, iallafall.

Svensk biopremiär

Joker börjar visas på svenska biografer den 4 oktober 2019.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln