Trailer till Knives Out

Rian Johnson återvänder med ett klassiskt mordmysterium efter Star Wars: The Last Jedi — här är första titten på Knives Out.

Två år efter att ha fått ta rodret i Disneys Star Wars-reboot är Rian Johnson aktuell med kriminalkomedin Knives Out.

Handling

I Knives Out får vi följa en familj som drabbats av ett mord i familjen, och när alla familjemedlemmar samlats i huset bestämmer sig detektiven att hålla kvar samtliga under utredningens gång för att kunna ta redo på vem som är mördaren — ett klassiskt "whodunnit"-scenario med andra ord.

Som vanligt ligger Johnson bakom både manus och regi, och med tanke på hur olika hans tidigare filmer — som Brick, Looper, Star Wars: The Last Jedi och The Brothers Bloom — ändå är, tvivlar jag inte på att han klarar av en komedi som denna.

Många stora namn

Mordmysteriet involverar många karaktärer, och tack vare det har vi en hel ensemble av stora skådespelare i filmen — eller vad sägs om Daniel Craig, Ana de Armas, Christopher Plummer, Chris Evans, Toni Collette, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon och Katherine Langford?

Det är riktigt kul att se så många bra skådespelare i rollistan — nu hoppas vi bara att de gör något bra av det, till skillnad från den floppade remaken av Mordet på Orientexpressen.

Trailer till Knives Out

Distributören Lionsgate har nu lagt upp trailern på YouTube, som ni kan se här:

Jag tycker hela känslan i trailern är riktigt bra, förutom Chris Evans som inte känns helt naturlig i sin roll. Men det kanske landar. I övrigt ser ensemblen mycket bra ut!

Biopremiär i år

Knives Out har svensk biopremiär den 27 november 2019.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln