Nu finns tredje säsongen av La Casa de Papel på Netflix

Den spanska serien om ligan som bryter sig in på myntverket — La Casa de Papel — har fått en ny, tredje säsong.

En grupp kriminella planerar en avancerad kupp mot det spanska myntverket, där själva sedlarna trycks upp, för att försöka komma undan med flera hundra miljoner euro.

Gruppen klär både sig själva och sin gisslan i röda kläder, masker för ansiktet och vapenattrapper, vilket gör att polisen inte kan storma verket eftersom de inte vet vem som är vem.

Började bra

Själv gillade jag den första säsongen mycket mer än den andra, då de faktiskt hade ett uppdrag och en ganska unik idé i den första säsongen — något som de sakta men säkert lämnade efter sig ju längre serien pågick. Till slut betedde sig alla som emotionella vrak och verkade inte komma ihåg något av den noggrannt planerade kupp de gav sig in i myntverket för att genomföra.

Serien har dock fått enormt bra kritik världen över, så det är nog bara jag som tänker logiskt i det här fallet...

Tredje säsongen

Hur som helst, den tredje säsongen är nu klar och börjar streamas på Netflix idag. Eftersom det är svårt att berätta om handlingen utan att spoila säsong ett och två får ni glatt hålla er tillgodo med att det här faktiskt är en sevärd och underhållande serie, som stundtals har riktigt bra skådespelare.

Den tredje säsongen består av åtta avsnitt, som alla går att se på Netflix från och med nu.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln