Trailer till The New Mutants

Marvel fortsätter att pumpa ut superhjältefilmer, och nu har en trailer kommit ut till The New Mutants.

I början av 2019 började det komma trailers till The New Mutants, men därefter drogs filmen tillbaka och lades på hyllan. Anledningen till det var att 20th Century Fox, som tidigare gjort alla X-Men-filmer i väntan på att Marvel ska bli "tillräckligt stora", skulle bli uppköpta av Disney — som även råkar äga just Marvel.

Nu har filmen brandats om till ursprungsbolaget Marvel och gjorts läskigare än vad den var från början, vilket även märks i trailern.

Trailer

Vi har nu lagt upp trailern till The New Mutants på vår YouTube-kanal, och ni kan så klart även se trailern här nedanför.

Som jag skrev tidigare är det just mer fokus på att den ska vara läskigare, och i trailern finns en tydlig skräckinriktning. Jag hoppas så klart bara att de vågar göra den läskig på riktigt, men jag tror inte riktigt så är fallet tyvärr.

Medverkande

I rollerna ser vi Anya Taylor-Joy (Glass, Split, The Witch), Maisie Williams (Game of Thrones) och Charlie Heaton (Stranger Things), Alice Braga och Antonio Banderas, även om han inte syns i trailern.

Regissör är Josh Boone, som skrivit manuset tillsammans med Michael H. Weber och Scott Neustadter. Filmfotografen är Peter Deming och musiken är skriven av Mike Mogis och Nate Walcott.

Biopremiär

The New Mutants börjar visas på svenska biografer den 3 april 2020.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln