En första titt på nya Star Trek-serien

En av de mest kända karaktärerna inom Star Trek återvänder i självbetitlad serie.

Det har ganska länge nu varit känt att Patrick Stewart skulle återkomma i sin roll som Jean-Luc Picard från Star Trek: The Next Generation i en helt ny serie. Nu har vi på kort tid fått både en titel för serien och en första titt.

Seriens titel blir kort och gott Star Trek: Picard och kommer att utspela sig ungefär 20 år efter Star Trek X: Nemesis, vilken var den sista filmen med besättningen från Star Trek: The Next Generation. Som av en slump (?) sändes för övrigt det sista avsnittet av Star Trek: The Next Generation för nästan exakt 25 år sedan, nämligen den 23 maj 1994.

I princip ingenting är känt om själva handlingen i Star Trek: Picard, mer än att serien handlar om just Jean-Luc Picard och att ungefär 20 år har gått sedan vi sist såg honom. Men en första titt har vi nu i alla fall fått i form av en kort teaser som ni kan se nedan.

Star Trek: Picard har ännu inget spikat premiärdatum men väntas få premiär under hösten. Serien kommer i Sverige att visas på Amazon Prime Video.


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln