Trailer till Old

Ta en första titt på kommande skräckthrillern Old från M. Night Shyamalan.

Efter att ha varit herre på täppan vad gäller övernaturliga thrillers i flera år efter den prisvinnande regidebuten Sjätte sinnet lyckades M. Night Shyamalan i egen regi peta ner sig själv därifrån med riktiga kalkonrullar som The Happening och After Earth — för att inte nämna The Last Airbender.

Sedan dess har han försökt göra någon form av comeback med både The Visit, Split och Glass, men han verkar inte riktigt ha hittat tillbaka till sin forna glans ännu, vilket är en anledning till att jag är ganska sugen på att få se kommande Old — kan det här vara filmen där han lyckas igen?

Handling

Filmen Old baseras på den illustrerade boken Sandcastle av Pierre Oscar Levy, som är en minst sagt märklig historia där ett gäng resenärer blir fast i en vik där tiden går snabbare än normalt — framför allt barnen verkar åldras på väldigt kort tid.

Trailer till "Old"

Den första trailern till Old kan ni se här:

Även om jag som sagt är lite skeptisk eftersom M. Night Shyamalan inte direkt har haft ett bra track record de senaste åren ser jag fram emot den här filmen, även om jag försöker hålla mina förväntningar så låga det är möjligt.

jag hoppas verkligen att han hittar tillbaka till sina lite mörkare berättelser som fanns i hans filmer förr i tiden. Av trailern att döma kan detta definitivt kunna vara ett guldkorn — frågan är bara om den får bli så skrämmande som den verkar behöva?

Premiär

Old har svensk biopremiär den 30 juli 2021.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln