Trailer till Parallel

I Parallel upptäcker en grupp vänner en spegel på vinden — som tar en till en parallell värld.

Handling

Några vänner hittar en spegel som tar dem till en spegelvärld, och när de går över till den andra världen märker de till exempel att tiden går olika snabbt — och att de existerar även där. Ingen lär väl bli överraskad när detta sedan leder till ödesdigra konsekvenser, men det är just det som gör det här konceptet så intressant.

Medverkande

I filmens huvudroller ser vi bland annat svenska skådespelaren Martin Wallström — som även hade en stor roll i succéserien Mr. Robot — samt Mark O'Brien (Ready or Not), Aml Ameen (The Maze Runner) och Georgia King (Kill Your Friends).

Parallel är regisserad av Isaac Ezban efter ett manus av Scott Blaszak. Musiken är skriven av Edy Lan och fotograf är Karim Hussain.

Trailer

Trailern till filmen kan ni se här:

Detta ser faktiskt bättre ut än jag först trodde, så jag ska definitivt se den här filmen.

Premiär

Parallel började visas på filmfestivaler runt om i världen redan 2018 och har sedan dess väntat på att få släppas. Nu har den fått sin premiär i USA; den 11 december 2020 var det dags för den att börja visas.

Om ett tag bör den alltså släppas på streamingtjänster eller som digital köpfilm så att vi kan se den även här i Sverige.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln