Servant får premiärdatum

Inför öppningen av den nya streamingtjänsten Apple TV+ kommer nu premiärdatumet för den exklusiva serien från bland annat M. Night Shyamalan — skräck/thrillerserien Servant.

Medverkande

Än så länge är det inte känt exakt vilka som kommer vara med i serien, men vi vet iallafall att Toby Kebbell, Rupert Grint och S.J. Son är klara för roller.

Inte heller om de som arbetar bakom kameran finns det så mycket information om, men här vet vi exempelvis att M. Night Shyamalan regisserar minst tre av avsnitten. Det är inte den första serien Shyamalan gör, då han tidigare varit inblandad i den kritikerrosade serien Wayward Pines.

Trevor Gureckis skriver musiken till alla avsnitt, och Mike Gioulakis sköter ljus och kamera som filmfotograf på serien.

Teasers

Det har släppts några teaser-trailers på YouTube, som går att se här nedanför:

Premiär

Den 28 november 2019 har Servant premiär i över 100 länder på kommande tjänsten Apple TV+, som kommer för att konkurrera med både Netflix, Disney+, Hulu, HBO och så vidare.

Något som gör Apple konkurrenskraftiga är att de har spikat priset på 4,99 dollar per månad globalt — om det håller i längden är svårt att veta, men om de får in bra innehåll kan deras streamingtjänst bli riktigt intressant.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln