Trailer för Solo

Vi fick teasers för ett par månader sedan, nu har det kommit en trailer.

Under Super Bowl för nästan prick två månader sedan fick vi se de första rörliga bilderna av Solo: A Star Wars Story i form av två teasers, och nu har det äntligen blivit dags för en fulltrailer.

Vi matas med i princip bara helt nytt material så det finns massor med nytt att titta på, och det känns som att vi får reda på lite mer om vad filmen faktiskt ska handla om.

Det känns fortfarande lite konstigt att se någon annan än Harrison Ford spela Han Solo, men jag hoppas och tror att den känslan går över när man väl är inne i filmen.

Vi får se om Alden Ehrenreich lyckas fylla Fords skor då filmen går upp på svenska biografer den 23 maj i år. Som ni vet sedan tidigare får han sällskap av bland andra Emilia Clarke, Woody Harrelson, Paul Bettany och Donald Glover.

Redan nu kan ni däremot kika på trailern hur många gånger ni vill här nedanför.

Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln