Trailer till Terminator: Dark Fate

Både James Cameron, Arnold Schwarzenegger och Linda Hamilton återvänder i ytterligare en Terminator-reboot — Terminator: Dark Fate. Frågan är om vi får se något nytt?

Senast vi besökte Terminator-universumet var 2015, då vi fick Terminator: Genisys med Emilia Clarke (Game of Thrones) i huvudrollen. Störst i den filmen var att Arnold Schwarzenegger återvände som skådespelare, efter sin karriär som guvernör i Kalifornien.

Fyra år senare är det alltså dags igen, och den nya upplagan har fått titeln Terminator: Dark Fate. Filmen är regisserad av Tim Miller, som gjort sig ett namn genom att regissera Deadpool — vilket även var hans regidebut.

Även om det inte går att förneka att Deadpool blivit en enorm succé tror jag kanske inte att de saker som gör just den till en så pass omtyckt film är något som skulle göra Terminator någon nytta alls.

Bland skådespelarna ser vi Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger och Mackenzie Davis — och som producent finns ingen mindre än James Cameron själv.

Trailer

Vi har nu lagt upp trailern till filmen på Filmbladets YouTube-kanal, som ni kan se här nedanför:

Redan här i trailern tycker jag det skiner igenom att de inte har så många nya idéer att tillföra i den här filmen — samma tidresande, samma vapen, samma mål och samma skurkar.

Men vem vet? Kanske är det här just den Terminator-film vi väntat på sedan Terminator 2 - Domedagen, vilket var senast vi såg en bra film i serien.

Premiär

Terminator: Dark Fate har svensk biopremiär den 1 november 2019.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln