Trailer till The Batman

Äntligen kommer den första riktiga trailern till kommande The Batman!

Så var det ännu en gång dags för en ny film om antihjälten Batman — nu med Robert Pattinson i huvudrollen som miljardären Bruce Wayne.

Medverkande

Huvudrollen som Bruce Wayne spelas som sagt av Robert Pattinson, och utöver honom ser vi även Jeffrey Wright som James Gordon, Paul Dano som skurken Edward Nashton (Gåtan), Zoë Kravitz som Selina Kyle (Catwoman), Colin Farrell oigenkännlig som skurken Oswald Cobblepot (Pingvinen) samt Andy Serkis som den trogna betjänten Alfred Pennyworth.

I regissörstolen sitter ingen mindre än Matt Reeves, som tidigare gett oss Cloverfield, Let Me In och Apornas planet: Uppgörelsen, och som har skrivit manuset med Mattson Tomlin och Peter Craig.

Musiken är skriven av Michael Giacchino (Spider-Man: No Way Home, Jojo Rabbit) och Greig Fraser (Dune, The Mandalorian) har gett filmen dess imponerande visuella stil.

Trailer

Trailern till The Batman kan ni se här:

Ärligt talat tycker jag det här ser ut att kunna bli väldigt, väldigt bra. Hur bra den faktiskt är i slutändan återstår så klart att se, men de har minst sagt fått med helt rätt människor för att göra den här filmen till något att se fram emot.

Många filmer om Batman

I den här filmen gör Robert Pattinson sin första roll som Bruce Wayne, och samtidigt kommer The Flash där Ben Affleck istället spelar rollen — och trots att det fullkomligt verkar regna filmer om brottsbekämparen Batman kan jag dock inte hjälpa att bli exalterad för The Batman.

Men visst känns det på gränsen till larvigt när vi under 2022 kommer få två långfilmer där Batman spelas av olika skådespelare?

Premiär

The Batman har svensk biopremiär den 4 mars 2022.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln