Trailer till The Dry

Ta en titt på den kommande thrillern The Dry med Eric Bana i huvudrollen.

Handling

Aaron Falk (Bana) återvänder till sin hemstad för att gå på begravning, men hans besök leder honom mot ett flera decennier gammalt fall om en död tonårsflicka.

Medverkande

I filmens huvudroller ser vi Eric Bana som Aaron Falk, Genevieve O'Reilly som Gretchen Schoner och Keir O'Donnell som Greg Raco.

The Dry är regisserad av Robert Connolly, som dessutom har skrivit manuset — som är baserat på boken med samma namn av författaren Jane Harper — tillsammans med Harry Cripps. Bakom kameran hittar vi Stefan Duscio och för musiken står Peter Raeburn.

Trailer

Från Village Roadshow kommer nu den första riktiga trailern, som ni kan se här:

Premiär

The Dry har biopremiär i Australien och Nya Zeeland den 1 januari 2021. När vi får se filmen här i Europa återstår att se, men med tanke på hur andra filmbolag agerar för tillfället — Warner Bros släpper exempelvis samtliga filmer under nästa år på HBO Max — skulle jag inte bli förvånad om den dyker upp på någon streamingtjänst istället för att visas på bio.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln